Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dragon`s Dogma, cel mai nou joc video ecranizat de Netflix, are o data de lansare

Playtech Playtech,
Dragon`s Dogma, cel mai nou joc video ecranizat de Netflix, are o data de lansare

Netflix are un istoric destul de bun cand vine vorba de ecranizarii din alte medii, inclusiv jocuri video. in 2020, va continua acest trend cu Dragon`s Dogma, un joc clasic pentru console transpus. continuă pe Playtech

VIDEO Probabil cel mai frumos joc din 2020, Ghost of Tsushima, primeste ultimul trailer

Daca ti-au placut vreodata filmele cu samurai, iminentul Ghost of Tsushima ti-ar putea oferi cea mai apropiata experienta de acea perioada din istoria Japoniei. Mai sunt doar cateva zile.

Tariceanu, acuzatii grave despre centrele pentru testarea COVID-19: Guvernanti incompetenti, cand o sa incetati sa va mai bateti joc de romani?

Calin Popescu Tariceanu a venit cu acuzatii grave la adresa Guvernului, dupa ce s-au sesizat probleme in cele 103 centre de testare pentru COVID-19, care erau anuntate a fi disponibile pentru persoanele care doresc sa plece in strainatate. Potrivit acestuia, din totalul de centre disponibile, 100 sunt dedicate exclusiv pacientilor internati in spitale. Mesajul lui .

Cel mai mare secret al lui Meghan Markle. Cum a ajuns sa se marite cu Printul Harry

Multi s-au intrebat de-a lungul timpului cum a reusit ca actrita Meghan Markle sa vina in atentia Printului Harry. Cum a ajuns sa se marite cu cel caruia i-a daruit un copil si care este secretul pe care putini l-au stiut pana acum? Care este cel mai mare secret al lui Meghan Markle? Meghan Markle .

Rasturnare de situatie pe scena politica. Datele celui mai nou sondaj dau peste cap calculele de la alegerile parlamentare

Rasturnare de situatie pe scena politica. PSD pare sa ia fata PNL intr-un sondaj online facut de cei de la DCnews. Datele celui mai nou sondaj dau peste cap calculele de la alegerile parlamentare.

Ministrul Educatiei, despre cel mai bun, dar si cel mai rau scenariu pentru inceperea noului an scolar

Cel mai bun scenariu pentru inceperea noului an scolar va fi acela in care o parte a elevilor vor fi la scoala, iar ceilalti vor urma cursurile online, afirma ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea spune ca sunt sanse mici ca scoala sa inceapa in regim normal din toamna, in contextul pandemiei de coronavirus.

Florin Georgescu are cel mai mare salariu de la stat si doua pensii, din care una speciala. in 2017, prim-viceguvernatorul BNR se pronunta pentru impozitarea progresiva

Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, pe langa faptul ca e pensionar special, mai are si cel mai mare salariu de bugetar din Romania. Potrivit celei mai recente declaratii de avere, depusa pe 15 iunie,.

Cum arata fetita Elenei Gheorghe. Cantareata, mesaj emotionant despre cel mai important om din viata ei

Elena Gheorghe este o mama extrem de fericita, mai ales de cand familia s-a marit. Micuta ei le face zilele mai fericite tuturor cu nazbatiile marunte de zi cu zi. Iata cat de mult a crescut! Cat de mult a crescut fetita Elenei Gheorghe Elena Gheorghe pare ca are o viata trasa la indigo cu .

Coronavirus: Tokyo ridica starea de alerta la rosu, cel mai inalt nivel

Autoritatile din Tokyo au ridicat miercuri starea de alerta cu privire la coronavirus la rosu, cel mai inalt nivel, cresterea record a numarului de noi infectii din ultimele zile provocand alarmare in capitala Japoniei, relateaza Reuters.

Cel mai mare secret pe care Andreea Balan l-a tinut ascuns chiar si de fostul sot George Burcea. S-a aflat ce nimeni nu trebuia sa stie

Andreea Balan s-a pus pe facut destainuiri. Andreea Balan a dezvaluit secretul pe care nimeni nu l-ar fi banuit. Artista a impartasit ceva nestiut pe care nici George Burcea, barbatul cu care se afla in plin proces de divort, nu il cunoaste. Cel mai mare secret al Andreei Balan. Nici George Burcea nu-l cunoaste. S-a .

Probleme in reteaua Raiffeisen Bank: Zeci de clienti acuza ca li s-au retinut mii de lei de pe carduri Banca spune ca va returna sumele in cel mai scurt timp posibil

Zeci de clienti ai Raiffeisen Bank acuza ca s-au trezit cu mii de lei blocati pe carduri atunci cand au incercat sa scoata de la bancomate, iar altii se plang ca nu pot folosi deloc cardurile de cateva zile. Urma sa plecam in concediu, m-am dus sa scot 4000 de lei de la bancomat, m-am trezit si fara cash si fara bani pe card, nu pot sa alimentez masina, nu pot sa-mi fac cumparaturile, nu putem pleca nicaieri, banii sunt blocati la ei, si ne asigura in continuare ca se va rezolva in cel mai scurt timp, reclama un client pe pagina de Facebook a bancii, la postarea in care banca incearca sa calmeze spiritele. UPDATE 19:30) Raiffeisen Bank pentru HotNews. ro: in acest moment tranzactiile cu carduri functioneaza normal, dar mai pot aparea intreruperi de scurta durata, in urma unei actualizari complexe a sistemelor informatice. Toate sumele blocate luni, 13 iulie, sunt in prezent in conturile clientilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )